Saturday, May 16, 2009

He's Back!

Idag är det alltså Arsenal vs Man United på Old Trafford, det är otroligt laddat här hemma, och den godaste nyheten är ju såklart att Andrey kommer till spel! Man kan ju alltid hoppas på lite magi från Anfield för typ en månad sen.
Kommer ju missa andra halvlek eftersom det är ridning, men så fort jag har varit i duschen så far det av till tv soffan och då ska jag kolla klart på matchen.
Och nya riktigt bra nyheter, Rosicky har kommit in i träning igen! Full träning med A-laget igen!! Tyvärr är det för sent för iår eftersom det bara är 2 matcher kvar, men han kommer att vara perfekt till nästa säsong! (;

Igår var det ju fredag, skit skönt! Eftersom min grupps bilder till SO;n kraschade, så fick vi ta nya, och eftersom Elin åkte till Kalmar igår, så fick Chrissan hoppa in som Maria på bilderna, nu är det bara för Medel att läsa upp berättelsen och sen är vi typ klara (a)
Det var faktiskt min mammas födelsedag! Nu är hon 49, så kusinerna kom över vid 1800, vi hade det kul och på kvällen kollade vi på Freedom Writers, otroligt bra film asså..
Kolla på den om ni inte har sett den!
Filmen handlar om en lärare som tar hand om en klass som har blivit utsatta för grpp krigen i deras område, de har det alltså inte bra direkt, och hur hon tar hand om de och så vidare, riktigt bra asså, den är rolig men också otroligt känslofylld..

No comments:

Post a Comment