Saturday, May 23, 2009

Arsenal vs. Liverpool

Youth Cup Final 1st leg, Emirates, 22/5

4-1!! Arsenal strålade verkligen efter en seg start, det tog dem 20 min innan Gilles Sunu kunde slå in bollen tack vare en perfekt pass från Henri Lansbury, som nyss har kommit tillbaka från Scunthorpe där han har varit på lån.
2-0 kom från Jack Wilshere när Sanchez Watt blev nedtagen i straffområdet från Jay Emmanuel-Thomas frispark, och Wilshere satte säkert bollen till vänster om målvakten.
Sedan gjorde Liverpool 2-1 två minuter efter Wilsheres straff, men Arsenal var långt ifrån klara..
3-1 kom från Sanchez Watt, som blivit inbytt i 15 minuten då Emmanuel Frimpong landat otäckt i en tackling, Watt chippade otroligt snyggt in bollen bakom målvakten, och det var som vanligt Wilshere som låg bakom målet.
4-1 var inte långt borta, och det var Jay Emmanuel-Thomas som fick nicka in den från en utmärkt hörna från Lansbury som hittade Emmanuel-Thomas vid bortre stolpen.
Det skulle blivit 5-1, men Rhys Murphy blev fel dömt flaggad offside, så vi får nöja oss med ett 3 måls övertag när vi åker till Anfield på Tisdag.