Sunday, May 24, 2009

Arsenal vs. Stoke

PL Avslutning, Emirates, 24/5

4-1!! van Persie låg bakom allting (; ,, och gjorde dessutom två själv ^^.
1-0 kom från Fabregas(som fick bollen av van Persie) som slog in en låg boll i straffområdet, och där stod James Beattie och slog in ett snyggt självmål.
För 2-0 så blev van Persie nedtagen i straffområdet och straff blev det, och van Persie, säker som han är, satte den bakom Simonsen.
3-0 kom från van Persies frispark, som han snyggt smekte in i straffområdet, och där dök Abou Diaby upp helt omarkerad och nickade snyggt in 3-0.
Sen kom 3-1 från en straff av Fuller, Denilson hade ner honom i straffområdet och det blev dömt till straff, Mannone hade inte en chans på den bollen men annars var det en underbar debut av den 21-årige målvakten.
4-1 kom van Persie med igen, Delap(han som kastar långt) nickade hem mot sin målvakt, och då sprang van Persie in till bollen och satte snyggt och säkert 4-1, och det var så Arsenal avslutade säsongen 08/09, som jag kommer att skriva mer om inom en snar framtid, då kommer jag att försöka inkludera så mycket jag kan från säsongen som har varit, och någon gång i antagligen augusti, kommer jag med uppdateringar om säsongen som kommer (;

1-0 Målet som Fabregas säkrade;

No comments:

Post a Comment