Saturday, May 2, 2009

Arsenal vs. Portsmouth

PL, Fratton Park

3-0!! Och ni kan inte gissa uppställning;
Fabianski
Sagna-Song-Djorou-Eboue
Walcott(Bischoff)-Ramsey(Randall)-Denilson-Arshavin
Bendtner(Merida)-Vela

Ja, vad säger man om det? Ungdomslaget, Sagna enda ordinarien för CL, annars är det ju Arshavin som faktiskt var kapten idag, men eftersom han tyvärr inte får spela i CL för Arsenal i år, och anledningen till lag uppställningen är ju då returen i CL.

Bendtner gjorde första målet på nick, en fin pass från Arshavin, James hade händerna på bollen, men den slant rätt in i mål.
Andra målet kom när Arshavin blev nedsliten i straffområdet, för andra gången, och den här gången blev det straff, även fast det inte verkade som att Andrey höll med domaren om straffen, men straff blev det, och Bendtner slog in sin andra boll i nätet den eftermiddagen, strax innan slutet av den andra halvleken.

De första tio minutrarna av andra halvlek så tog Pompey över spelet, efter att Utaka & Kanu hade blivit inbytta, alla Gunners vet ju vilken roll Kanu har haft i Arsenal för några år sedan.
Men helt plötsligt dök Vela upp, och gjorde ett snyggt nummer i straffområdet innan han slog in bollen i James's bortre hörna, och det betydde en klar vinst, och i Arsenals 5 senaste borta matcher har de gjort minst 3 mål, vilket inte är att klaga på, och nu har de förlängt sitt 08/09 PL rekord med 21 matcher i rad obesegrade.



Kollar just nu på Dream Girls med Anna & Ylva, som förresten ska sova över här ikväll.

No comments:

Post a Comment