Thursday, June 25, 2009

Spanien vs. Sydafrika

2-0, Confederations Cup, Sydafrika, 20/6 - 09

Fabregas hade en bra match, och bidrog med mycket snygga passningar, löpningar & en assist, som öppnade upp för Spanien, dessutom såg han till att 3 sydafrikanska spelare fick kort..
I första halvlek var det Spanien som ägde bollen, de hade mest och bäst chanser, men Sydafrika hade sina chanser, men de chanserna var såklart på omställningar från Spaniens attacker.

Efter 50 minuter kom öppningen, Fabregas kom i en perfekt löpning, och en försvarare gjorde en klumpig tackling på Fabregas, straff blev det, men öppningen kom inte så snabbt.
Villa missade nämligen straffen! och Puyol kunde inte sätta in bollen bakom målvakten på returen, men 2 minuter efter straffmissen tar Villa snyggt ner bollen och sätter dit den i bortre stolpen, han tog sin revansch!

Men efter det lyckades faktiskt Sydafrika hålla trycket på Spanien ett tag, tills Spanien satte in två nya färska spelare, då svajade det mer åt Spaniens håll.
Så i minut 72 kom 2-0, Fabregas sköt från en hörna, men skottet snappade Llorente upp och satte dit 2-0, så det fick bli ännu en assist för assistkungen.