Monday, June 15, 2009

England vs. Finland

U21 EM, Halmstad, 15/6 - 09

2-1 till England, men jag kan bara vara nöjd till hälften, Gibbs hade en riktigt bra match, han räddade många lägen och slog till en hel del bra passningar blandat med bra löpningar.
I första halvlek strax efter 1-0 målet så skickade han fram en jädra boll från egen planhalva perfekt fram till Agbonlahor i motståndarnas straff område, men tyvärr bestämde sig Agbonlahor för att låta bollen löpa istället för att toucha bollen, så den slank förbi honom, han var helt enkelt inte snabb nog (a)
Walcott fick inte en boll i hela första halvlek, och deras 'psycho' till manager bytte ut honom istället för att byta honom till en bättre placering i laget, han skulle fått chansen som forward istället för mittfältet.
Det var Lee Cattermole som gjorde 1-0 tack vare bra arbete av Agbonlahor, 1-1 gjorde Tim Sparv på straff när Chelsea mittbacken Mancienne tog ner en av finnländarna i straffområdet, och fick dessutom rött kort.
2-1 kom från James Milners frispark som hittade Micah Richards, som på huvudet slog ner bollen i det högra finska hörnet.

Det är bara att hoppas på Walcott, han kommer säkert in mer i matchen nu efter ett litet tags vila, han var antagligen sliten eftersom han nyss varit å spelat 90 min för a-landslaget.