Wednesday, April 22, 2009

Arsenal vs. Liverpool

PL, Anfield

Det var en galen match igår!! Arsenal mötte Liverpool borta, och det slutade 4-4 !!
Arshavin gjorde alla Arsenals mål, 1 i första och 3 i andra halvlek!!
Första målet, i 35 min gick till så att Fabregas bröt en passning, och skickade bollen till Nasri som skickligt tog sig förbi back efter back, sedan tog Fabregas en perfekt löpning bakom honom, fick bollen i perfekt tid och la in den till Arshavin i boxen!

Sedan gjorde Liverpool 1-1 i början av andra halvlek och sedan 2-1, men sen var det dags för Arshavin igen, Liverpool passade lite strax utanför egen box, så bröt Arshavin bakifrån och gick på skott, och vilket skott det var! Bollen flög förbi Reina och in vid bortre stolpen!
Sen tog det inte lång tid innan 3-2 till Arsenal kom, Nasri kör på ett inlägg som Carragher nickar undan, rakt på den lille 'tsaren'! Arshavin tar skott direkt och det betyder 3-2.
Sen blir det 3-3 innan det är dags för Arshavin igen, Fabianski boxar bort bollen från en hörna, vindsnabbe Walcott plockar upp den och springer till ett 1 mot 2 läge, men vem kommer på andra sidan plan om inte Arshavin, med båda backarna inriktade på Walcott kan Walcott bara sätta den till en helt omarkerad Arshavin som helt säkert sätter 4-3.
Tyvärr gick bollen in i slut minuterna, men 4-4 borta på Anfield är inte det lättaste, och vilken Anfield debut för Arshavin!!

1-0 Skottet;

No comments:

Post a Comment